Kinderkartles

Kinderkartlessen

Dankzij de prestaties van een aantal Nederlandse coureurs is de racesport weer aan het winnen aan populariteit. We zien dan ook steeds meer jeugd die geïnteresseerd is in het leren racen.

Hiervoor is het karten de ideale opstap. Elke zondag geven wij dan ook speciale kinderkartles voor de jeugd. Hierbij kan jouw zoon of dochter onder begeleiding van een van onze speciaal getrainde instructeurs veilig en vertrouwd kennis maken met de racewereld.

Stapsgewijs naar de top

Tijdens een serie van 3 lessen worden de basisvaardigheden van het besturen van de kart doorgenomen. Tevens gaan we kort in op de belangrijkste aspecten van het racen zelf. Zo worden de ideale racelijn en de basis van het aanremmen en insturen van bochten doorgenomen. Deze 3 lessen kunnen worden gezien als een vooropleiding. Na deze eerste lessen volgt een uitgebreide evaluatie en advies. Hierbij bekijken we of het zinvol is om vervolglessen te nemen en door te stromen bij de Kartclub Leeuwarden, waarbij nationale en internationale races op het programma staan.

Ook ambitie om Max Verstappen op te volgen?

Is jouw kind ook zo enthousiast geworden? Neem dan direct contact met ons op of boek online de introductielessen voor uw kind. Voor aanvullende informatie kan je ons bereiken via e-mail of telefoonnummer 058-2134722.