2 uurs races

2 uur kartraces

Voor de echte kartliefhebber is een kartsessie van 15 minuten misschien niet genoeg om te voldoen aan de drang naar pure adrenaline. Speciaal voor deze liefhebbers biedt Kartbaan Leeuwarden regelmatig de mogelijkheid om in teamverband mee te doen met zogenaamde endurance races van 2 uur. De 2 uurs races worden verreden in teamverband, waarbij de verschillende coureurs elk een gedeelte van de race voor zijn of haar rekening nemen. Elk team bestaat uit 3 of 4 mensen, waarbij vaak 1 persoon de rol van teamcaptain vervult.

Samenstelling arrangement

Het 2 uurs race arrangement bestaat uit de volgende zaken:

– Ontvangst met koffie en koek

– Gebruik van race-overall

– Gebruik van helm en haarnet

 

Eventuele drankjes zijn bij dit arrangement niet inbegrepen.

Avondvullend programma

Tijdens een avondvullend programma zal er begonnen worden met een uitgebreide briefing. Hierbij wordt het programma van de avond besproken en worden de regels doorgenomen. Vervolgens wordt er een training gehouden waarna de kwalificatierondes worden gereden en uiteindelijk de volledige race wordt gehouden inclusief pitstops en coureurswissels.

Informeer naar de eerstvolgende datum

Benieuwd geworden naar de eerstvolgende 2 uurs race? Of wil je zelf een dergelijke race organiseren? Neem dan direct contact met ons op of boek direct online. Voor aanvullende informatie kunt u ons bereiken via e-mail of telefoonnummer 058-2134722.