Activiteiten

Activiteiten

Bij ons zijn de hoofdactiviteiten natuurlijk het karten en lasergamen, maar daarnaast is er nog veel meer te beleven. Er zijn verschillende sportieve activiteiten voor zowel individuen als groepen, faciliteiten voor kinderfeestjes en nog veel meer. Je avondje uit maak je compleet door te dineren in ons restaurant.

Geef het beste kinderfeestje ooit

Bij ons kun je zeker een geslaagd kinderfeestje geven. We hebben verschillende activiteiten die zijn gericht op het vermaken van kinderen. Bij het Pitstop Reactiespel moet je onverwacht vallende voorwerpen vangen. Dit is moeilijker dan je denkt! Daarnaast hebben we ook een Rodeo Stier genaamd Herman. Hierbij is het de bedoeling dat je zo lang mogelijk blijft zitten. Bij lasersquashen, komen behendigheid, snelheid en plezier samen, terwijl het Sumo worstelen zorgt voor veel hilarische momenten.

Ervaar het Formule-1 gevoel door te karten

Dichterbij het gevoel van Formule-1 racing kan je niet komen. Onze karts gaan namelijk zeer snel en liggen laag bij de grond. Hierdoor lijkt het alsof je nog sneller gaat en dat geeft je een boost adrenaline. Om een snelle tijd neer te zetten en je collega’s of vrienden te verslaan kan je naar de techniek van Max Verstappen kijken. Onthou dat je van de buitenbocht instuurt naar de binnenbocht. Zo kan je rondetijd zomaar een paar seconden sneller zijn. Kijk hier voor meer informatie over het karten.

Zing zo vals mogelijk tijdens karaoke

Naast lasergamen, karten of kinderfeestjes kan je bij ons ook karaoke zingen. Wat is er nou leuker om na een andere activiteit bij te komen door lekker vals te zingen met z’n allen?

Boek nu de leukste activiteiten en have fun!

Dus heb je zin in een onvergetelijke dag of avond uit? Boek dan direct online je activiteit of neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons 058-2134722

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.