Driftkarten

Driftkarten

Een snel opkomende vorm van karten is het driftkarten. Dankzij grote Hollywood films heeft het driften met auto’s een grote boost in bekendheid gekregen. De sport van het driften wordt op verschillende manieren beoefend. Denk aan de strijd om de langste drift, de mooiste drift, het snelst driftend een parcours afleggen of synchroondriften met meerdere auto’s.

Dankzij de snelgroeiende bekendheid van de sport bij auto’s is dit ook overgeslagen naar de kartwereld.

Leeftijd: vanaf 14 jaar.
Het driftkarten kan alleen per 3 heats per persoon geboekt worden.
Minimaal 6 personen. Het driftkarten is alleen te boeken op donderdagen. 

Reserveren gewenst.

Uniek in Noord Nederland

Kartbaan Leeuwarden is de enige locatie in Noord Nederland waar je de unieke kick van het driftkarten kan ervaren. Het driftkarten wordt in aparte heats gedaan met karts die voorzien zijn van speciaal geprepareerde banden. Het is dan ook gewenst om voor de aparte drift heats te reserveren.

Drift arrangement

Het drift arrangement omvat:

  • koffie/thee en oranjekoek bij binnenkomst
  • 3 keer driften
  • warm bittergarnituur

Dit alles voor € 60,- per persoon

(Minimale deelname: 6 personen.)

Boek nu jouw unieke driftbelevenis

Voel je de “Need for Speed” en ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of boek direct online jouw (groeps)uitje.

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.