Karten

Karten als ontspanning of als sport

Karten is ideaal om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de racesport. De meest bekende vorm van karten is het huren van een kart voor een sessie samen met familie, vrienden of collega’s.

Hierbij kan je op een gezellige maar toch competitieve manier strijden wie de snelste van je vriendengroep is. Op onze uitdagende baan leef je je uit op alle gebieden van het karten. Van snelle inhaalmanoeuvres tot het verdedigen van de ideale lijn. Vol gas raas je een paar centimeter boven het asfalt richting je voorligger en maak je je klaar voor een briljante uitrem actie.

Jouw eerste stappen in de race wereld

Stel jij, jouw zoon of dochter heeft interesse om te gaan racen. In alle gevallen is het karten de ideale eerste stap. Door de vele mogelijkheden die de kartsport biedt kan je op een makkelijke en relatief goedkope manier de wereld van het racen binnenstappen. Vanaf de 7e verjaardag en een lengte van minimaal 1.30m. is het al mogelijk om in een kart te gaan rijden. Tevens zijn er wekelijks kinderkartlessen zodat je kleine spruit nog sneller de basics van het karten onder de knie krijgt.Reserveer Direct online
T/m 10 personenVraag reservering aan
Meer dan 10 personen

Race snel naar Leeuwarden voor een onvergetelijke dag!

Voel je de “Need for Speed” en ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of boek direct online jouw (groeps)uitje.NEEM CONTACT OP
Of bel ons 058-2134722

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn onze deuren tot nader order gesloten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.