Kinderkartles

Kinderkartlessen

Dankzij de prestaties van een aantal Nederlandse coureurs is de racesport weer aan het winnen aan populariteit. We zien dan ook steeds meer jeugd die geïnteresseerd is in het leren racen.

Hiervoor is het karten de ideale opstap. Op de eerste en tweede zondag van de maand  geven wij dan ook speciale kinderkartles voor de jeugd. Hierbij kan jouw zoon of dochter onder begeleiding van een van onze speciaal getrainde instructeurs veilig en vertrouwd kennis maken met de racewereld. De kinderkartlessen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar en een minimale lengte van 1.30m. 

Stapsgewijs naar de top

Tijdens de lessen worden de basisvaardigheden van het besturen van de kart doorgenomen. Tevens gaan we kort in op de belangrijkste aspecten van het racen zelf. Zo worden de ideale racelijn en de basis van het aanremmen en insturen van bochten doorgenomen.

De kinderen hoeven zelf niet in het bezit te zijn van kartbenodigdheden. Deze kunnen van ons geleend worden. Wel moeten zijn platte gesloten schoenen aan doen.

Wanneer?

De kinderkartlessen worden op de eerste en tweede zondag van de maand gegeven. De aanvang is om 09.30u. De instructeurs zullen de kinderen naar ervaring in groepen indelen waarna de eerste groep om 10.00u zal starten met rijden. De kosten van een les zijn € 25,- per kind.
Aanmelden voor de kinderkartlessen is verplicht! Aanmelden kan tot de zaterdag voor aan de lesdatum, tot 12.00u. Aanmelden kan telefonisch of per mail. Bij aanmelding per mail graag naam kind(eren) en telefoonnummer vermelden.

Datums 2020:
– 6 en 13 september
– 4 en 11 oktober
– 1 en 8 november
– 6 en 13 december

In de zomervakantie is er een zomerstop voor de lessen zodat iedereen lekker kan genieten van de vakantie. Wanneer het voorkomt dat er een kinderkartles niet door gaat, dan zullen wij dit tijdig bekend maken bij de nieuwsberichten en op onze Facebook pagina!

Ook ambitie om Max Verstappen op te volgen?

Is jouw kind ook zo enthousiast geworden? Neem dan direct contact met ons op. Voor aanvullende informatie kan je ons bereiken via e-mail of telefoonnummer 058-2134722.

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.