Kinderkartles

Kinderkartlessen

Dankzij de prestaties van een aantal Nederlandse coureurs is de racesport weer aan het winnen aan populariteit. We zien dan ook steeds meer jeugd die geïnteresseerd is in het leren racen.

Hiervoor is het karten de ideale opstap. Elke zondag geven wij dan ook speciale kinderkartles voor de jeugd. Hierbij kan jouw zoon of dochter onder begeleiding van een van onze speciaal getrainde instructeurs veilig en vertrouwd kennis maken met de racewereld.

Stapsgewijs naar de top

Tijdens een serie van 3 lessen worden de basisvaardigheden van het besturen van de kart doorgenomen. Tevens gaan we kort in op de belangrijkste aspecten van het racen zelf. Zo worden de ideale racelijn en de basis van het aanremmen en insturen van bochten doorgenomen. Deze 3 lessen kunnen worden gezien als een vooropleiding. Na deze eerste lessen volgt een uitgebreide evaluatie en advies. Hierbij bekijken we of het zinvol is om vervolglessen te nemen en door te stromen bij de Kartclub Leeuwarden, waarbij nationale en internationale races op het programma staan.

Zomeraanbieding kinderkarles!

Kinderkartles zomeraanbieding!!

Meld je nu aan voor de kinderkartles en ontvang 35% korting!
16 kartlessen + overall, normaal € 500,- nu voor € 325,-.

– Aanmelden en betalen voor 22 augustus 2018.
– Start lessen: 2 september 2018.
– Leeftijd: 6 t/m 14 jaar.

Meld je aan via het aanmeldformulier hieronder!

Telefoonnummer

Opmerking

Bent u geen robot? Neem dan onderstaande code over op de regel hieronder:
captcha

Wanneer?

De kinderkartlessen worden elke zondagochtend gegeven. De aanvang is om 09.30u. De instructeurs zullen de kinderen naar ervaring in groepen indelen waarna de eerste groep om 10.00u zal starten met rijden.

Wil uw zoon of dochter eens een les proberen? Kom dan gerust langs!

In de zomervakantie is er een zomerstop voor de lessen zodat iedereen lekker kan genieten van de vakantie. Wanneer het voorkomt dat er een kinderkartles niet door gaat, dan zullen wij dit tijdig bekend maken bij de nieuwsberichten en op onze Facebook pagina!

Ook ambitie om Max Verstappen op te volgen?

Is jouw kind ook zo enthousiast geworden? Neem dan direct contact met ons op. Voor aanvullende informatie kan je ons bereiken via e-mail of telefoonnummer 058-2134722.