Lasergame

Lasergamen in onze spectaculaire arena

Kan je je collega’s of vrienden af en toe wel schieten en ben je op zoek naar een onvergetelijk uitje? Daag elkaar dan uit in onze spectaculaire lasergame arena en kom erachter wie de echte scherpschutter is. In onze lasergame arena trekken twee teams tegen elkaar ten strijde om zoveel mogelijk punten te scoren. In het doolhof kan het gevaar om elke hoek liggen te wachten en zorgen rook-, licht- en geluidseffecten voor extra spanning.

Lasergamen voor kleine en grote groepen

Lasergamen wordt gedaan met zowel grote als kleine groepen. Vanaf twee personen is het mogelijk om te komen lasergamen. Wanneer drukte het toelaat is het ook mogelijk om daadwerkelijk één tegen één met elkaar het gevecht aan te gaan. In totaal kunnen er maximaal 20 personen tegelijk het tegen elkaar opnemen in de arena.

Lasergame arrangementen

Naast de losse lasergames is het ook mogelijk om met een groep, als onderdeel van een arrangement, te lasergamen. Hierbij worden twee lasergame sessies gecombineerd met ontvangst met koffie en koek, een heerlijke bittergarnituur tussen de sessies en per persoon twee consumpties. Dit alles voor de zeer scherpe prijs van €29,50 per persoon.

Powered by UltraTag Lasergames. WWW.ULTRATAG.EU

Spelduur: 20 minuten (inclusief instructie en het om/af doen van de pakken).Reserveer Direct online
T/m 20 personenVraag reservering aan
Meer dan 10 personen

Kom naar Leeuwarden voor een onvergetelijke dag

Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct online jouw (groeps)uitje. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.NEEM CONTACT OP
Of bel ons 058-2134722

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn onze deuren tot nader order gesloten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.