Lasersquash

Lasersquash

Wat is er leuker dan een activiteit waarbij je behendigheid, snelheid en fun moet combineren om je tegenstander te verslaan? Lasersquash is een spannend laserspel waarbij er laserstralen op je af komen die je moet raken met je reflectorstick. Wanneer je de afgeschoten laserstraal raakt krijg je punten en komt de volgende straal. De lasersquashmachine is ingesteld om aan de hand van jouw reactievermogen zijn snelheid aan te passen. Hoe beter je bent, hoe sneller de stralen komen en hoe meer punten je dus kunt halen. Je speelt dit spel tegen een andere speler en het is dus de bedoeling dat je diegene verslaat. Een ronde duurt twee minuten waardoor dit ook een leuke activiteit voor grotere groepen is. Naast het verslaan van jouw tegenstander kan je ook een competitie aangaan. Wie is het beste van jouw familie, vrienden of collega’s?

Bekijk hier hoe het moet.

Plan nu de sportiefste activiteit in

Bekijk gerust onze video om een impressie te krijgen van het spel. Lasersquash is goed te combineren met onze andere activiteiten en is zeer geschikt voor een kinderfeest.

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.