Pitstop reactiespel

Pitstop reactiespel

De kunst van het pitstop reactiespel is het vangen van vallende voorwerpen. Wanneer deze voorwerpen (nep gereedschap) vallen, is natuurlijk de vraag. Om het niet te makkelijk te maken vallen de stukken gereedschap in een willekeurige volgorde en dat op onverwachte momenten. Durf jij het aan?!

Het Pitstop reactiespel tijdens een kinderfeestje

Het pitstop reactie spel is ideaal te combineren met andere activiteiten tijdens een kinderfeestje . Het is een leuke en uitdagende activiteit waarbij je snel moet reageren. Dit vraagt om uiterste concentratie. We hebben verschillende arrangementen samengesteld waarbij je het pitstop reactiespel combineert met karten of lasergamen.

Wil jij het rodeo rijden combineren met karten of lasergamen? Plaats dan direct je boeking online of bel ons op: 058-2134722.

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.