Rodeo stier Herman

Rodeo stier Herman

Tijdens het ultieme kinderfeestje of groepsuitje kan het rodeo rijden natuurlijk niet ontbreken. Speciaal hiervoor hebben wij rodeo stier Herman geïntroduceerd. Herman staat voor iedereen klaar die de uitdaging aandurft. Het is de bedoeling om zo lang mogelijk te blijven zitten, waarbij je Herman maar met 1 hand mag vasthouden. In de andere hand heb je natuurlijk een cowboy hoed vast. Dit is moeilijker dan je denkt, want Herman is een getrainde stier die er alles aan doet om jou zo snel mogelijk van zijn rug te werpen. Durft jij het aan? Bekijk dan de verschillende arrangementen voor een kinderfeest.

Informatie:

·         Kosten: €8 p.p.

·         Speelduur: Zolang je kunt blijven zitten

·         Minimaal 4 personen

·         Let op: Herman kan alleen gereseveerd worden bij het karten en/of
          lasergamen.

Hou jij de stier in bedwang?

Wil jij het rodeo rijden combineren met karten of lasergamen? Plaats dan direct je boeking online of bel ons op: 058-2134722.

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.