Sumo worstelen

Sumo Worstelen

Een van de leukste activiteiten die wij naast het karten en lasergamen aanbieden is het sumo worstelen. Sumo worstelen is van origine een Japanse sport waarbij  twee mensen met elkaar de strijd aangaan. Diegene die de tegenstander als eerst buiten een cirkel duwt wint een punt. Wie als eerste 2 punten heeft gewonnen mag een “Jump” maken op zijn tegenstander. De verliezer gaat op de grond liggen en de winnaar mag met een aanloop op de verliezer springen. 

Het is daarom ook logisch dat professionele worstelaars goed eten om zo zwaar mogelijk te worden. Hoe zwaarder de tegenstander is, hoe moeilijker het is om deze uit de ring te duwen.

Het leuke is dat ook jij nu kan ervaren hoe dit is. Wij hebben namelijk speciale pakken waardoor je een stuk breder wordt dan normaal. Je kan je hierdoor minder goed bewegen en dat maakt het extra inspannend. Deze activiteit staat garant voor een hele hoop plezier voor zowel spelers als toeschouwers.

Sumo Worstelen

  • Kosten: € 110,- per half uur, € 175,- per uur (groepsprijzen).
  • Speelduur: 30 of 60 minuten
  • Aantal personen: maximaal 16 per half uur, maximaal 24 per uur.
  • Minimale leeftijd: 7 jaar
  • Reserveren: gewenst
  • Let op: het sumoworstelen kan alleen gereserveerd worden bij het karten en/of lasergamen.

Dus bent u klaar voor hilarische momenten en heel veel pret?

Kom dan bij ons Sumo worstelen in combinatie met karten of lasergamen. Hiervoor hebben we verschillende arrangementen samengesteld. U kunt ook direct een reservering plaatsen of eerst bellen voor meer informatie: 058-2134722.

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.