Arrangementen

Arrangementen

Bij Kartbaan Leeuwarden ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten arrangementen. Van kinderfeestjes en bedrijfsfeesten tot familiefeesten en endurance arrangementen (met 2 uurs races).

Bij de verschillende arrangementen worden 1 of meerdere sessies karten en/of lasergamen gecombineerd met een hapje en/of drankje. Dit kan variëren van een kleine snack tot een uitgebreid koud of warm buffet.

Stel je eigen arrangement op maat samen

Benieuwd geworden naar het arrangement dat het beste bij jouw evenement past? Neem dan direct contact met ons op of boek direct online. Voor aanvullende informatie kan je ons bereiken via e-mail of telefoonnummer 058-2134722

Arrangementen voor jong en oud

Voor de kinderen kan je denken aan een combinatie van lasergamen en poffertjes bakken. Maar ook een uitgebreid bedrijfsfeest inclusief ontvangst met koffie/thee en koek, een langdurige endurance race, meerdere consumpties en een uitgebreide bittergarnituur is mogelijk.

Stel je eigen arrangement op maat samen

Benieuwd geworden naar het arrangement dat het beste bij jouw evenement past? Neem dan direct contact met ons op.

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.