Raceteam

Het raceteam van onze kartbaan

Als een van de weinige kartbanen in Noord-Nederland hebben wij ons eigen raceteam. Het is bij ons dus mogelijk om karten als sport te gaan doen. Hiervoor faciliteren wij alle benodigdheden maar bieden wij ook kinderkartlessen aan. Op deze manier kan jouw kind kennismaken met de racewereld. Wanneer jouw zoon of dochter het leuk vind om te karten kan hij of zij uiteindelijk ook echte wedstrijden gaan racen en zo ons raceteam vertegenwoordigen. Uiteraard kan je ook als volwassene beginnen met karten om op deze manier kennis te maken met de racewereld.

Verschillende kart kampioenschappen

Door heel Nederland worden verschillende kart kampioenschappen gehouden. Zo worden er races gehouden met huurkarts. Maar natuurlijk ook met professionele karts welke meer vermogen hebben. Voorbeelden van zulke kampioenschappen zijn het NK 2-takt en 4-takt karting, de KNAF Cup en GK4 Kart Series.

Wordt jij de nieuwe Max Verstappen? Kom bij ons in het team

Ben jij benieuwd geworden naar ons raceteam en de mogelijkheid om deze snelle jongens te komen versterken? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel ons op: 058-2134722.