Vacatures

Vacature baanmedewerker

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde baanmedewerker vanaf 16 jaar oud!

Lijkt het jou leuk om bij ons op de baan aan de slag te gaan? Vul dan het formulier hiernaast in of stuur een mailtje naar info@kartbaan-leeuwarden.nl

Vacature monteur

Voor circa 32 uur per week, zijn wij op zoek naar een monteur voor het repareren en het plegen van onderhoud aan onze karts. Ook kun je worden ingezet voor verdere voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Het betreft hier geen 9 tot 5 job!

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@kartbaan-leeuwarden.nl

Sollicitatie formulier

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Geen vacatures?

Het kan natuurlijk zo zijn dat er geen openstaande vacatures zijn of dat er niet tussen staat wat je zoekt.

Je mag dan altijd een open sollicitatie naar ons sturen! Vermeld dan naar wat voor baan jij op zoek bent en waarom jij graag bij ons wilt werken. Stuur ook gelijk even je CV mee. Wie weet is er toch iets beschikbaar.

- BELANGRIJKE MEDEDELING -

Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben wij besloten om vanaf aanstaande maandag 19 oktober onze deuren tot nader order te sluiten voor het publiek. Wij zullen deze tijd gebruiken voor onderhoud en een grote schoonmaak.

Alle reserveringen die tot en met zondag gepland zijn, kunnen gewoon doorgaan. Wij zullen in de komende dagen contact opnemen met de klanten die een activiteit hebben gepland na zondag 18 oktober .

Let er wel op dat onze horeca deze week wel al gesloten is.

Het is ook verboden om zelf eten en drinken mee te nemen.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens.